Nyheter

Nu kan du boka rehabliteringsresa i november 2019 till Indien

För åttonde året i följd anordnar Lola Svedenbäck, Human Health, rehabiliteringsresa till Indien. Syftet med resan är att du ska få möjlighet att återfå din fulla potential. Det betyder att resan är inriktad på att du kan stärka dig själv och att du kommer att släppa ama (skräp) som finns i kroppen. Du får konsultationer av båda våra doktorer, Dr Raj, ayurvedisk läkare och västerländsk läkare samt Dr Reghu, ayurvedisk läkare.

Dagarna kommer därefter att fyllas av behandlingar vid International Center for Integrated Medicin och mindre utbildningsinslag i form av seminarier med Lola. En av veckorna har vi sju dagars retreat med Kundaliniyoga, meditation och behandlingar för dina fem sinnen. Det betyder cirka tre timmars behandling per dag i sju dagar.

Anna-Lena Arvidsson, Balans Kundaliniyoga & Ayurveda Center i Luleå, håller i yogaveckan. Yogan startar andra veckan med morgonyoga och meditation senare innan solen går ner på ett tak med utsikt över havet – så vackert.

Vi bor på ett homestay som har ett alldeles underbart läge vid Indiska oceanen. Det kommer inte att bli en solsemester eftersom du inte ska vistas ute i solen dagtid. Solen är alldeles för varm och påverkar kroppen negativt, speciellt eftersom du hela tiden kommer att ha olja på kroppen. Vi kan däremot till exempel promenera längs stranden på morgonen och på eftermiddagarna när solen inte är sa het.

Tider:
Alternativ 1:  6 – 28 november  Fullbokat
Alternativ 2:  6 – 14 november  Endast 3 platser kvar

Intresserad och vill veta mer?
Mejla Lola, Human Health: info@humanhealth.se för  mer information.

Sista anmälningsdag 23 juni
Varmt Välkommen!

 

Kommentarer är stängd

0920-22 18 10
info@humanhealth.se
Human Health Stationsgatan 69
972 34 Luleå

Copyright ©2012. Alla rättigheter reserverade.