Nyheter

Ayurvedisk grundutbildning Steg 2-3 16-19 februari 2019

Steg 2-3 den 16-19 februari i Luleå

Vår ayurvedaterapeut Catherine håller nu steg 1 och Lola fortsätter att hålla steg 2-3.

När du går steg 1-3 får du grundutbildning i egenvård utifrån Ayurvediska principer. Under utbildningens gång varvas genomgångar med övningar.

I steg 1 får du kunskap om doshorna; Vata, Pitta och Kapha samt om tiden och ätandets konst. Den behandlar också hur vi påverkas och kan förhålla oss till dygnstider och årstider för att spara energi och må bättre.

I steg 2 går vi vidare i Ayurvedisk grundkunskap vilket innebär att vi lär oss om livsgnistan, agni och dess olika former, matsmältningen och tecken på obalanser samt hur vi kan åtgärda dessa. Steg 2 omfattar också kroppens sju vävnader och smakernas betydelse. Vi går också in på pulsavläsning och andra metoder för att urskilja ditt hälsotillstånd.

Steg 3 inriktas på vad Ayurveda menar med en frisk person ur fysisk, mental, känslomässig och andlig aspekt. Vi bygger också på kunskaper om doshorna till att omfatta underavdelningar av dessa och dess specifika områden och funktioner. Du lär dig att avläsa och tolka dessa i din egen puls.

Mer information utbildningen: Steg 1-10

Lola Svedenbäck har sedan 2000 arbetat med Ayurveda och har mångårig erfarenhet av utbildning till Ayurvedisk hälsovägledare och terapeut. Hon är rektor för Ayurvedaskolan Human Health. Hon har gått egna kurser och utbildningar i Sverige och Indien för att bygga på sin egen kompetens men också för att sprida kunskaper om Ayurveda i Sverige. Vi lägger in Ayurvedisk grundutbildning steg 1-3 i kalendern, läs mer här!

Kommentarer är stängd

0920-22 18 10
info@humanhealth.se
Human Health Stationsgatan 69
972 34 Luleå

Copyright ©2012. Alla rättigheter reserverade.